22 Lemon Tattoo Ontwerpen Om Je Te Helpen De Dag Door Te Komen

Bloem
šŸ‘‡

Vergeet woorden en teksten die iets voor je betekenen, portretten van je hond en symbolen die staan voor wie je bent. Wij weten wat je echt permanent op je lichaam gegrift wilt hebben ā€“ eten. Of je nu een foodie bent of een liefhebber van alles wat met fruit te maken heeft, het is niet erg als je echt een lemon tattoo wilt.

Wat is dat eigenlijk met lemon tattoos? Een lemon tattoo kan een miljoen betekenissen hebben, afhankelijk van de stijl van de tattoo die je kiest, andere elementen die je besluit toe te voegen en je relatie met de sappige, zure vrucht. Een lemon tattoo staat meestal voor een levendige geest, vitaliteit, jeugd en energie.

Als je kijkt naar de frisse trend die een pittige draai geeft aan conventionele tattoo stijlen, ben je misschien verbaasd dat de citrusachtige symbolen hun stempel drukken op het tattoo landschap. Maar met dat in gedachten komen citroenen met lagen die je moet afpellen om het volledige plaatje te zien.

Voor wat het waard is, lemon tattoos zijn altijd al een ding geweest. Lemon tattoos hebben zich altijd onderscheiden te midden van traditionele tattoo symbolen zoals rozen, skulls en ankers, met hun levendigheid en nieuwigheid. Laat je inspireren door een paar van onze favoriete lemon tattoo ideeƫn en maak je volgende inkt goed genoeg om in te bijten.

1. Een tattoo van een citroentak met citroenbloesem

Krediet: @clairedaisytattoos

Als je besluit om een lemon tattoo te nemen, overweeg dan om het ontwerp aan te vullen met elementen die de betekenis van de tattoo kunnen versterken of volledig veranderen. Een eenvoudige lemon tattoo kan effectief zijn, maar een lemon tattoo met citroenbloesem, bladeren en takken kan een wereld van verschil maken.

2. Een kleurrijke lemon tattoo

Krediet: @noemesystattoo

Als je moet kiezen tussen een zwartwerk tattoo en een gekleurde tattoo, doe dan wat voor jou werkt. Gekleurde tattoos zijn een geweldige manier om voor iets groots en gewaagds te gaan dat gegarandeerd de aandacht trekt en van jou het gespreksonderwerp van elke familiebijeenkomst maakt.

3. Een kleurrijke lemon tattoo op de ribbenkast

Krediet: @peter_sparkler_tattoo

Wij zijn van mening dat de plaatsing van de tattoo de stijl van de tattoo, het algemene ontwerp van de tattoo en zelfs de betekenis van de tattoo kan veranderen. Als je bijvoorbeeld voor een ribbenkasttattoo kiest, bedenk dan dat niet iedereen het kunstwerk zal kunnen zien ā€“ wat zowel een goede als een slechte zaak kan zijn.

4. Een tattoo van een citroentak met een kolibrie

Krediet: @zihong_tattoo

Wat is de beste manier om je tattoo van saai naar fantastisch te maken? Voeg een paar elementen toe die het ontwerp en de betekenis van de tattoo aanvullen. Een tattoo van een citroentak met citroenbloesem ziet er al prachtig uit, maar als je een vrolijke kolibrie aan het ontwerp toevoegt, krijg je een kunstwerk.

5. Een tattoo van een lemon met een gezichtje

Krediet: @phoebetattoos

Wat dacht je van een lemon met een gezicht? Als je uitgekeken bent op standaard tattoos die niet per se vrolijk maken, wil je misschien experimenteren met iets creatievers en, durven we zeggen, geks. Een tattoo van een citroen met een gezicht kan jouw manier zijn om je creativiteit te uiten en te spelen met je tattoos.

6. Lemon Tattoo met fijne lijntjes

Krediet: @tattoo.mariah

We kunnen de fine-line tattoos niet vergeten. Fijne lijntjes tattoos zijn tegenwoordig helemaal in omdat ze veel eenvoudiger en subtieler zijn dan de traditionele tattoos, en ze worden steeds populairder dankzij beroemdheden die kiezen voor elegante en moeiteloze tattoo stijlen. Fine-line tattoos zijn misschien ook iets voor jou.

7. Een schijfje citroen tattoo

Krediet: @xenia_tats

Een tattoo van een schijfje citroen kan een geweldige toevoeging zijn aan een stickermouw, vooral als je werkt aan een tatoeage met een voedsel- of fruitthema. Of je nu kiest voor een fijne lijntattoo, een realistische tattoo of iets traditionelers, we weten zeker dat je dol zult zijn op je Lemon Tattoo.

8. Een kleine tattoo van een citroen

Krediet: @itsjustpermanent

Een kleine lemon tattoo is misschien niet voor iedereen weggelegd, maar je bent niet op zoek naar ā€œgo big or go homeā€ ā€“ je wilt gewoon een kleine tattoo van een symbool of een motief dat iets voor je betekent en dan op weg gaan. Een kleine lemon tattoo op je arm klinkt als een geweldig idee, vind je niet?

9. Een line-art citroen tattoo

Krediet: @lucyvalentinatattoo

Wij zijn ook geobsedeerd door line-art tattoos, vooral omdat ze extreem draagbaar en veelzijdig zijn in vergelijking met de meer traditionele tattoo stijlen. Een line-art tattoo van een citroen kan zo eenvoudig zijn als een Ć©Ć©nregelige citroen achter je oor of zo complex als een omtrek van een citroentak compleet met bladeren.

10. Een tattoo van een citroentak met feeƫn

Krediet: @poonkaros

Als je graag wilt samenwerken met je tatoeĆ«erder en een kunstwerk wilt laten maken dat jou en je persoonlijkheid weerspiegelt, kun je beter voor iets uitgebreider gaan. Het is een kans om je tattoo af te maken met iets dat je echt mooi vindt ā€“ zoals een fee, bijvoorbeeld.

11. Een kleine lemon tattoo op de ribbenkast

Krediet: @monkeynoma_tattoo

We waren al enthousiast over ribbenkast tattoos, maar we hebben het nog niet gehad over de mogelijkheid om een superkleine tattoo te laten zetten die ervoor zorgt dat je niet huilt tijdens het hele proces. Ribcage tattoos zijn niet voor bangeriken, maar een kleine tattoo van een lemon op je ribbenkast kun je 100% aan.

12. Een dotwork lemon tattoo

Krediet: @emma.tattoos

Als je niet zeker weet voor welke stijl tattoo je wilt gaan, doe dan onderzoek en zorg dat je alle details weet voordat je een beslissing neemt. Een dotwork tattoo, bijvoorbeeld, bestaat uit een aantal stippen die samen een kunstwerk vormen ā€“ wat een geweldig concept, toch?

13. Een zwartwerk lemon tattoo

Krediet: @bloodclubtattoo

We mogen ook de blackwork tattoos niet vergeten. Hoewel blackwork tattoos meestal verwijzen naar alle tattoos die met zwarte inkt zijn gezet, staan ze bekend om hun diepte en gedurfde aanwezigheid. Blackwork tattoos kunnen variƫren van minimalistische tot ingewikkelde en complexe ontwerpen, afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren.

14. Een zachte en subtiele Lemon Tattoo

Krediet: @wellcaa.tattoo

Als zwartwerk tattoos niet jouw esthetiek zijn, kies dan voor een zachte en subtiele lemon tattoo. Het is een geweldige manier om te experimenteren met verschillende stijlen en symbolen, maar het is *ook* een kans om de wereld buiten de traditionele tattoos te verkennen.

15. Een grote en gedurfde lemon tattoo

Krediet: @hey_maks_tattoo

Als het leven je citroenen geeft, kun je net zo goed de grootste, brutaalste lemon tattoo nemen die je ooit hebt gezien. Een opvallende lemon tattoo kan een uitdaging zijn als je besluit om veel andere elementen toe te voegen, maar je kunt ook een opvallende lemon tattoo nemen zonder die elementen. Ga groot of ga naar huis.

16. Een lemon tattoo op het sleutelbeen

Krediet: @tattooist_chow

Een lemon tattoo op het sleutelbeen klinkt misschien een beetje gek, maar als je geobsedeerd bent door citroenen en je wilt dat de hele wereld dat weet ā€“ dan ga je voor een collarbone lemon tattoo. Werk samen met je tatoeĆ«erder aan een ontwerp dat past bij de rondingen van je lichaam en je kunt aan de slag.

17. Een lemon tattoo op de zijkant van de buik

Krediet: @by_vas

Een kleine, eenvoudige lemon tattoo op de zijkant van je buik is misschien precies wat je zoekt. Of je nu gaat voor een blackwork tattoo of een realistische, gekleurde tattoo, we weten zeker dat je een ontwerp kunt bedenken dat je zal laten glimlachen.

18. Een lemon tattoo op het been

Krediet: @comeunamolletta_tattoo

Wat dacht je van een lemon tattoo op je been? Als we het hebben over het plaatsen van tattoos, worden tattoos van citroenen meestal geplaatst op de arm, de schouder of zelfs de rug ā€“ maar zelden op het been. Een been tattoo van een citroentak met citroenbloesem kan een opvallend mooi stuk zijn.

19. Een tattoo van een citroentak met een bij

Krediet: @haree_ink

Waarom geen bij toevoegen aan je tattoo van een citroentak? Een tattoo van een citroentak, vooral een gekleurde, kan op zichzelf al een statement zijn. Voeg een bij toe en je krijgt een tattoo die staat voor hard werken, toewijding en samenwerking ā€“ maar ook voor je liefde voor alles wat met citroen te maken heeft.

20. Een lemon tattoo op de schouder

Krediet: @mumi_ink

Je kunt niet verkeerd gaan met een lemon tattoo op de schouder, dat is zeker. Of je nu gaat voor een minimalistische, microtattoo van een citroen met een klein blaadje of een hele compositie bestaande uit een tak, een bos bladeren, een bloesem en een grote, knallende citroen ā€“ we weten zeker dat je je tattoo prachtig gaat vinden.

Zie ook: 21 Watermeloen Tattoo Ideeƫn Voor Een Zomers Gevoel Op Je Huid

21. Een lemon tattoo op de onderarm

Krediet: @ns_tattoo_boutique

Met een fine-line of line-art lemon tattoo op de onderarm voel je je als een miljoen dollar. Onderarm tattoos zijn populair, en daar is een goede reden voor ā€“ ze zijn gemakkelijk te verbergen en te onthullen, en ze zijn perfect voor een stickerhoes. Om wat voor reden dan ook zijn tattoos op de onderarm de favoriet van elke tatoeĆ«erder.

22. Een abstracte lemon tattoo

Krediet: @_lovelycanvastattoo

We zijn aan het einde van het artikel gekomen met een abstracte tattoo. Of je nu iets zoekt dat past bij een moderne minimalist of een type tattoo dat gegarandeerd een paar vragen oproept, ga voor een abstracte tattoo ā€“ van een lemon, natuurlijk.