24 Interessante Kwal Tattoo Ideeën Die Je Laten Kronkelen Van Vreugde

Dier
👇

Of je nu voor het eerst een tattoo wilt laten zetten of een tattoo met een waterthema aan je groeiende collectie wilt toevoegen, je kunt overwegen om een kwaltattoo te laten zetten. Kwal tattoos zijn de moeite waard omdat ze schattig, aantrekkelijk voor het oog en grillig zijn.

Als je je zorgen maakt over de betekenis van kwallen tattoos, maak je dan geen zorgen. Kwallen zijn enkele van de meest betekenisvolle zeedieren die je zullen doen kronkelen van vreugde. Kwallen vertegenwoordigen een groot aantal betekenissen, ze worden meestal gezien als een symbool van kracht, bescherming en het verdedigen van je familie en vrienden.

Daarnaast staan kwallen ook voor macht, verantwoordelijkheid en veerkracht, omdat ze een van de meest sluipende en gevaarlijke zeedieren zijn als ze bedreigd worden. Kwallen zijn misschien meestal kalm en sereen, maar ze zijn veel meer dan je op het eerste gezicht zou denken – vooral als ze worden aangevallen.

Om je alvast op weg te helpen, geven we je een paar van onze favoriete kwallen tattoos.

1. Een kleine kwal tattoo

Krediet: @lucascardua

Met een paar dunne lijnen, een beetje schaduw en een belletje of twee kun je de schattigste kleine kwal tattoo nemen die je ooit hebt gezien. Of je nu een fan bent van tattoos met fijne lijntjes of op zoek bent naar iets eleganters, we raden je aan een tattoo te nemen die er precies zo uitziet als deze kleine jongen.

2. Een kwallen tattoo op de schouder

Krediet: @art.rouniss

Bij het kiezen van de perfecte tattoo met een waterthema moet je ook nadenken over de plaatsing van de tattoo. Met een tattoo op de schouder bijvoorbeeld, kun je erop rekenen dat je kwal genoeg ruimte heeft om met je lichaam mee te bewegen. Wat is een betere manier om te eindigen met een gave kwal tattoo?

3. Een kwal tattoo op de dij

Krediet: @toji_tattoo_studio

Wat dacht je van een kwallen tattoo op de dij? Tattoos op de dij zijn populair onder liefhebbers van lichaamskunst die hun lichaamskunst liever verbergen voor de ogen van het publiek. Dat gezegd hebbende, je kunt altijd pronken met je kwallen tattoo als het juiste moment daar is – we hebben het natuurlijk over het strand.

4. Een tattoo van een kwal op je been

Krediet: @sofa.so.ft

Hetzelfde kunnen we zeggen over been tattoos! Met een tatoeage op je been heb je veel ruimte om mee te werken en maak je het leven van je tatoeëerder een stuk eenvoudiger. Of je nu kiest voor een blackwork tattoo, een gekleurde tattoo of een klassieke tattoo, je kunt erop rekenen dat je benen er binnen de kortste keren uitzien als een aquarium.

5. Een borstbeen tattoo van een kwal

Krediet: @queenie_tattoo_ist

Sternum tattoos zijn misschien niet voor iedereen weggelegd, maar ze zijn niet voor niets populair onder doorgewinterde tattookievers. Ze zijn aantrekkelijk, een lust voor het oog en sensueel. Ze zijn gemakkelijk te verbergen en te onthullen, afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren. En ze zijn ook perfect voor tattoos met een waterthema.

6. Een blauwe kwal tattoo

Krediet: @pokhy_tattoo

Blackwork tattoos, of tattoos met zwarte inkt, zijn altijd on-trend omdat ze elegant, moeiteloos en klassiek zijn. Maar misschien ben je op zoek naar iets grilligers, vooral als je overweegt een tattoo van een kwal te laten zetten. Voordat je je vastlegt op een ontwerp, kun je overwegen om voor een kwal met blauwe inkt te gaan!

Zie ook: 21 Prachtige olifant tattoo ideeën om dit zachtaardige dier te vieren

7. Een maan kwal tattoo

Krediet: @pokhy_tattoo

Waarom zou je niet helemaal uit je dak gaan en een tattoo nemen van een hele zwerm oorkwallen, toch? Met een oorkwal kun je erop rekenen dat iedereen je vragen stelt en commentaar geeft op je tattoo vanaf het moment dat je de tattoo salon verlaat.

Maankwallen, voor wie het niet weet, zijn buitenaards uitziende wezens die hun naam te danken hebben aan hun doorschijnende, maanachtige klokjes.

8. Een iriserende kwal tattoo

Krediet: @avis.tattooer

Hoewel deze kwallen misschien niet *echt* iriserend zijn, laten hun ontwerp, kleurencombinaties en vakmanschap je denken dat hun kleuren verschuiven. Wat je oorspronkelijke plan ook was, schroom niet om te experimenteren met iriserende kwallen tattoos.

9. Een tattoo van een kwal op de ribbenkast

Krediet: @laurenharpr

Kwal tattoos zijn draagbaar en veelzijdig, en daarom zijn ze populair onder body art liefhebbers die op zoek zijn naar waterthema inkt-spiratie. Een kwal op de ribbenkast klinkt prachtig, vind je niet?

10. Een lijnwerk tattoo van een kwal

Krediet: @lucascardua

Overweeg bij het kiezen van de perfecte stijl voor je kwal tattoo om een lijnwerk tattoo te nemen. Linework tattoos worden steeds populairder omdat ze de juiste balans vormen tussen statement en eenvoudig, maximalistisch en minimalistisch, of abstract en realistisch.

11. Een tattoo sleeve met water als thema

Krediet: @ivanruotolo.ink

Als je op zoek bent naar een tattoo sleeve met een waterthema, dan ben je hier aan het juiste adres. Met een paar schattige koralen, wat zeewier, een mysterieuze mantarog en een vrolijke kwal trek je gegarandeerd de aandacht waar je ook gaat. Waar wacht je nog op?

12. Een kwal tattoo op de enkel

Krediet: @janetattoo_nz

Een perfect geplaatste enkel tattoo is alles wat je nodig hebt om al je dromen over tattoos met een waterthema tot leven te laten komen. Enkeltatoeages zijn perfect omdat ze zelden gezien worden, nooit in het middelpunt van de belangstelling staan en niet kunnen verzakken als je ouder wordt. Enkel tattoos zijn perfect!

13. Een bijpassende kwal tattoo

Krediet: @mercedesberastegui

Van minimale contouren tot opvallende stukken, matchende tattoos zijn een geweldige manier om je vriendschap te beloven of je relatie te vieren. Bijpassende kwallen tattoos kunnen jullie kracht als koppel vertegenwoordigen of jullie kracht om ontberingen te overwinnen als besties. Bijpassende kwallen tattoos voor de overwinning!

14. Een tattoo van een smak kwallen

Krediet: @indira.tattooing

Als een enkele kwal nog niet genoeg is, wordt het hoog tijd om een tattoo van een heleboel kwallen te nemen. Het kost jou (en je tatoeëerder!) misschien een beetje tijd en moeite om het voor elkaar te krijgen, maar het zal de moeite waard zijn.

15. Een kwal tattoo met bloemen

Krediet: @robmcdowelltattoos

Kwal tattoos kunnen op zichzelf al opvallend mooi zijn, maar ze worden nog mooier als je ze verfraait met elementen, stijlen en symbolen die hun betekenis versterken. Een bloem naar keuze, een paar parels of zelfs een zeepbel of twee kunnen een wereld van verschil maken.

16. Een grijs gewassen kwal tattoo

Krediet: @dreami.chloe

Als je op zoek bent naar een zachte en eenvoudige tattoo, kies dan liever voor grey wash tattoo inkt dan voor zwarte inkt. Zwarte inkt tattoos zijn tijdloos en chique, maar ze zijn nogal hard als ze verkeerd worden gezet.

Grey wash tattoo inkt daarentegen is een speciaal soort zwarte en grijze inkt die wordt gebruikt om een schaduweffect te creëren in tattoos. Met een grey wash kwal tattoo kun je rekenen op die subtiele, schaduwrijke look.

17. Een abstracte kwal tattoo

Krediet: @pistache_poke

Wat dacht je van een abstracte kwal tattoo? Abstracte tattoos worden steeds populairder omdat ze een geweldige manier zijn voor mensen om hun creativiteit uit te drukken en te experimenteren met verschillende stijlen. Abstracte tattoos zijn permanente kunstwerken en dat is het mooie eraan.

18. Een blauwe kwal tattoo op de ribbenkast

Krediet: @artalert.tattoo

We hebben al gezegd dat kwallen tattoos er (aantoonbaar!) beter uitzien met verschillende kleuren inkt. Tattoos met blauwe inkt zijn magisch en mysterieus en trekken gegarandeerd meer aandacht dan tattoos met zwarte inkt. Overweeg voordat je een tattoo ontwerp neemt om voor blauwe inkt te gaan.

19. Een kwal tattoo op de heup

Krediet: @anaidpatru

De plaatsing van een tattoo kan het verschil maken voor het uiteindelijke ontwerp. Een kwal tattoo op de heup, bijvoorbeeld, zal met je lichaam meebewegen, vloeien en er veel realistischer uitzien dan, laten we zeggen, een tattoo op de enkel.

20. Een aquarel kwal tattoo

Krediet: @bublina.tattoo

Een aquarel tattoo is de perfecte stijl voor inkt met een waterthema, daar bestaat geen twijfel over. Een aquarel kwal zal levendig, grillig en nat zijn en dat is precies wat je wilt. Aquarel tattoos bootsen de kenmerken na van een klassiek aquarel schilderij en dat is wat ze speciaal maakt.

21. Een levendige kwal tattoo

Krediet: @tattoo.mo.no

Ook roze, paars en oranje zorgen voor de meest levendige, levendige tattoos. Als je op zoek bent naar een kwal tattoo die niet realistisch is, maar dezelfde vrolijke emoties oproept die je krijgt als je een echte kwal ziet, dan is dit misschien wel de juiste tattoo voor jou.

22. Een kleurrijke kwal tattoo

Krediet: @heeyajenny

Een kleurrijke kwal tattoo is bijna altijd een geweldig idee! Als je een fan bent van kleurrijke lichaamskunst, wil je misschien samenwerken met je tatoeëerder en een abstracte (of een realistische!) kwal tattoo bedenken die al je favoriete kleuren gebruikt.

23. Een zwarte en rode kwal tattoo

Krediet: @deki_ink

Als kleuren niet je ding zijn en je op zoek bent naar een kwal tattoo die niet basic en saai is, dan zit je met een probleem. Maar met een zwart-rode tattoo kun je misschien wel een mooi ontwerp maken dat innovatief en ingewikkeld is.

24. Een kleine en eenvoudige kwal tattoo

Krediet: @gingiepop

En we zijn aan het einde van het artikel gekomen met de kleinste, eenvoudigste kwal tattoo. Als je op zoek bent naar een tatoeagestijl die binnen de eerste paar minuten na binnenkomst in een tattoo salon gezet kan worden, ben je misschien geïnteresseerd in een eenvoudige omtrek van een kwal. Het is subtiel en lief, maar het is nog steeds indrukwekkend!