22 Ongelooflijke Jasmijn Tattoo Ideeën Om Op Te Slaan Voor Inspiratie

Bloem
👇

Wanneer het tijd is om je tattoo collectie te vervolledigen met prachtige, betekenisvolle inkt, kan je niet verkeerd gaan met een bloemen tattoo. Bloemen behoren tot de populairste tattoo motieven en daar is een goede reden voor – elke bloesem heeft zijn eigen verhaal, symboliek en schoonheid. Wat dacht je van een jasmijn tattoo?

De juiste bloem kiezen kan een uitdaging zijn, maar daarom zijn wij er om je te helpen. Of je nu wilt kiezen voor een geboortebloem, een bloem die iemand vertegenwoordigt die speciaal voor je is, of een bloem die gewoon bij de rest van je stickermouw past, je hebt er werk aan.

Werk samen met je tatoeëerder en bedenk een bloemontwerp dat bestaat uit een jasmijnbloem, een roos, een pioenroos en welke symbolen en stijlen je ook maar wilt. Experimenteer met wat jouw naam schreeuwt en je komt gegarandeerd met een glimlach op je gezicht de tattoo salon uit.

Dat gezegd hebbende, jasmijn tattoos zijn veel meer dan je op het eerste gezicht zou denken. Jasmijn tattoos staan meestal voor vrede, zuiverheid, respect en geluk – om nog maar te zwijgen over het feit dat witte jasmijnbloemen vaak worden beschouwd als “een geschenk van God” en dat is misschien iets waar je naar op zoek bent.

Maak je geen zorgen, we hebben een aantal van de meest opvallende bloemen tattoos voor je op een rijtje gezet.

1. Een jasmijn tattoo over de hele arm

Krediet: @tory_tattooer

Jasmijn tattoos kunnen zowel klein en eenvoudig als groot, gedurfd en uitgebreid zijn, afhankelijk van je stijl. Kies voor een tattoo van een wijnrank die de hele arm omsluit voor een grillige, magische tattoo die je gegarandeerd vlinders geeft elke keer dat je hem in de spiegel ziet.

2. Een jasmijn tattoo op de schouder

Krediet: @merpied

Wat dacht je van een jasmijn tattoo op de schouder? Bij het kiezen van de perfecte plaats voor je volgende tattoo, kies je misschien voor een schoudertattoo op de rug. Schoudertatoeages zijn populair omdat ze gemakkelijk kunnen worden verborgen en onthuld, afhankelijk van je behoeften – en ze zijn een geweldige plaatsing voor grotere tattoos.

3. Een kleurrijke jasmijn tattoo op de ribbenkast

Krediet: @donghwa_tattoo

Ribbenkast tattoos zijn misschien niet voor iedereen weggelegd, maar ze zijn een van de meest verbluffende, opvallend mooie tattoo plaatsingen. Werk samen met je tatoeëerder aan een ontwerp dat de rondingen van je lichaam compleet maakt en je kunt aan de slag.

4. Een jasmijn tattoo op de dij

Krediet: @tory_tattooer

Wat zo geweldig is aan tattoos op de dij is misschien het feit dat ze sensueel en verleidelijk zijn of het feit dat ze gemakkelijk te verbergen en te onthullen zijn. Wat je persoonlijke voorkeur ook is, we zijn er vrij zeker van dat je de kunstzinnigheid van een delicate jasmijn tattoo op je dij zult waarderen.

5. Een paarse jasmijn tattoo

Krediet: @jooyoung_tt

Jasmijn tattoos kunnen allerlei betekenissen hebben, afhankelijk van de kleur van de bloem, de stijl van de tattoo en de symbolen die je besluit toe te voegen aan het uiteindelijke ontwerp. Een paarse jasmijnbloem staat bijvoorbeeld voor spirituele groei, persoonlijke transformatie en verlichting.

6. Een kleine jasmijn tattoo

Krediet: @fatihodabas

Als je op zoek bent naar iets kleins en eenvoudigs, kies dan voor een parmantige jasmijn tattoo op je pols, vinger of zelfs sleutelbeen. Het is aan jou of je wilt experimenteren met een zwartwerk tattoo of een kleurrijke tattoo, maar wij houden van zachte pastels en roze reflecties.

7. Een tattoo van een jasmijnbloem op de bovenarm

Krediet: @mothandflametattoos

Moeite met het plaatsen van een tattoo? Kies voor een tatoeage op de bovenarm om de stijl en symboliek te laten zien van het ontwerp dat jij en je tatoeëerder hebben bedacht. Het geweldige aan bovenarm tattoos lijkt te zijn dat ze extreem draagbaar en veelzijdig zijn, en daarom zijn ze ook een geweldig startpunt.

8. Een tattoo van een klimmende jasmijnbloem op de schouder

Krediet: @liannadefleur

Tattoos met jasmijnbloemen zijn perfect voor ontwerpen die rond de arm, de schouder of zelfs de rug gewikkeld zijn omdat ze heel gemakkelijk te bewerken zijn. Je kunt ook spelen met verschillende elementen en een kleine vlinder of vogel toevoegen aan het uiteindelijke ontwerp om de betekenis van de tattoo te versterken. Je doet maar, boe.

9. Een bijpassende bloemen tattoo met een jasmijnbloem

Krediet: @yulright_tattoo

Hoe zit het tegenwoordig met matchende tattoos? Matching tattoos zijn misschien een beetje lullig als ze verkeerd worden gezet, maar wie zegt dat jij en je BFF’s niet mogen experimenteren met vloeiende, bloemige tattoos die er bijna altijd moeiteloos en elegant uitzien?

Een boeket bloemen op je polsen klinkt wel heel erg schattig, toch?

10. Een witte jasmijn tattoo op de onderarm

Krediet: @fatihodabas

Jasmijn tattoos zijn tegenwoordig helemaal in omdat je kunt kiezen uit verschillende kleuren om de betekenis van de tattoo te veranderen. Ga voor een witte bloementattoo als je een eerbetoon wilt brengen aan je vrede, zuiverheid en geluk, want dat is precies waar witte jasmijnbloemen voor staan.

11. Een zwarte jasmijn tattoo op de ribbenkast

Krediet: @charlotteglatt_tattoos

We hebben het niet over zwarte jasmijnbloemen, btw! Blackwork tattoos zijn vrij populair onder tattoeëerders die niet van gekleurde tattoos houden. Neem een zwartwerk tattoo van een bloem als je eleganter en chiquer wilt lijken – vooral als je gaat voor zoiets sensueels als een ribbenkast tattoo.

12. Een tattoo van een jasmijnbloem en een vlinder

Krediet: @jennyli_tattoo

Wanneer je samen met je tatoeëerder werkt aan het perfecte tattoo ontwerp, schuw dan niet om verschillende stijlen en symbolen te verkennen die “een beetje pit” kunnen toevoegen aan je tattoo. Een vlindertattoo staat bijvoorbeeld voor transformatie, vooruitgang en voorspoed – allemaal geweldig voor een tattoo.

13. Een tattoo van vers geplukte rozemarijn en jasmijn

Krediet: @moss.meadows

Waarom zou je geen rozemarijn aan je jasmijn tattoo willen toevoegen? Bij het bedenken van het juiste ontwerp voor je tattoo kun je altijd spelen met verschillende bloemen, planten en botanische elementen die je tattoo veel meer “iconisch” maken

Een tattoo van rozemarijn, bijvoorbeeld, staat voor liefde, vriendschap en herinnering.

14. Een tattoo van een mooie pioenroos en jasmijn

Krediet: @nonnoetattoo

We kunnen pioenrozen niet vergeten, toch? Pioenrozen kunnen de rest van je tattoo aanvullen omdat ze worden gezien als symbolen van rijkdom, geluk en voorspoed. Wat nog beter lijkt te zijn aan pioenrozen is het feit dat ze ook groot, vet en mooi zijn.

15. Een grafische jasmijn tattoo

Krediet: @ianreynold

Hoewel mensen meestal kiezen voor meer realistische, kleurrijke bloementatoeages, is dat niet de enige stijl die je kunt kiezen – je kunt ook experimenteren met grafische tattoos. Grafische tattoos zijn gebaseerd op gedurfde en strakke lijnen, stippen, geometrische vormen en elementen die helpen bij het creëren van realistische tattoos.

16. Een jasmijn tattoo met fijne lijnen

Krediet: @wickynicky

We mogen ook de fine-line tattoos niet vergeten. Tattoos met fijne lijnen zijn op dit moment in, en daar is een goede reden voor – ze zijn zacht en eenvoudig, en ze zijn perfect voor nieuwkomers die bang zijn om helemaal los te gaan met tattoo sleeves en traditionele tattoo stijlen.

Zie ook: 20 vader-dochter tattoos perfect voor papa’s kleine meid

17. Tattoo met jasmijn als thema

Krediet: @j_nooodle

Nu we het toch over sleeves hebben, dat is misschien iets waar je naar op zoek bent. Een gebloemde tattoo sleeve is misschien gebruikelijk, maar dat betekent niet dat je er niet je eigen draai aan mag geven door te kiezen voor bloemen die iets voor je betekenen – een jasmijnbloem, een ficusboom en een kolibrie.

18. Een sierlijke en delicate jasmijn tattoo

Krediet: @francielitattooart

We kunnen geen genoeg krijgen van delicate, sierlijke tattoos! Of je nu voor het eerst een tattoo laat zetten of het zat bent om urenlang op de tattoosbank te zitten, misschien wil je kiezen voor iets zachts en eenvoudigs. Een omtrek van een jasmijnbloem of een jasmijntattoo met fijne lijntjes voor de overwinning!

19. Een blauwe jasmijn tattoo

Krediet: @sabrinatattooart

Jasmijn tattoos zijn veel meer dan je op het eerste gezicht zou denken, nietwaar? Blauwe jasmijnbloemen, bijvoorbeeld, zijn symbolen van eerlijkheid en vertrouwen waardoor ze geschikt zijn voor vriendschap tattoos, bijpassende tattoos met je familieleden of zelfs tattoos die je aan je partner wijdt.

20. Een jasmijn tattoo uit de vrije hand

Krediet: @okidtattoo

Freehand tattoos verschillen van “gewone” tattoos en daarom zijn ze de moeite waard. Freehand tattoos worden direct op je lichaam getekend (in plaats van geschetst met een sjabloon) en daarna getatoeëerd.

Wat zo geweldig is aan tattoos uit de vrije hand is dat ze veel geschikter zijn voor gewelfde of schuine gebieden.

21. Een jasmijn tattoo op de zijkant van de buik

Krediet: @tory_tattooer

Maag tattoos zijn geweldig, maar experimenteer eens met een bloemen tattoo aan de zijkant van je buik. Een tatoeage aan de zijkant van je buik kan je littekens en striae camoufleren en je lichaamsvorm flatteren, afhankelijk van de stijl van de tattoo die je kiest.

22. Een roze jasmijn tattoo

Krediet: @mae.tattoo

We sluiten het artikel af met een roze jasmijn tattoo die perfect is voor je innerlijke Barbie. Of je nu je favoriete feministische film wilt herdenken of gewoon wilt spelen met de betekenis van de tattoo, misschien wil je wel voor een roze jasmijn tattoo gaan. Een roze jasmijnbloem staat immers voor liefde en schoonheid.